Nakon rezultatski neuspešne sezone došlo je do prvih promena u fudbalskom klubu Voždovac. Saradnja je raskinuta sa sportskim direktorom i šefom stručnog štaba ’’zmajeva’’.

Uprava fudbalskog kluba Voždovac odmah po okončanju sezone sporazumno je raskinula saradnju sa dosadašnjim sportskim direktorom, Goranom Grkinićem, a saradnja je raskinuta i sa šefom stručnog štaba Draganom Aničićem.

U saopštenju kluba ističu se zasluge dosadašnjeg sportskog direktora, naročito kada je reč o ostvarenim transferima tokom pet godina provedenih među ‘’zmajevima’’:

‘’Sa dosadašnjim sportskim direktorom smo nakon prijateljskog razgovora dogovorili sporazumni prekid saradnje. Rukovodstvo kluba, na čelu sa Markom Zdravkovićem, se najiskrenije zahvaljuje Goranu Grkiniću za trud i energiju koju je uložio zajedno sa nama u proteklih pet godina da klub postane ono što je danas – stabilan i respektabilan superligaški klub, koji može da se diči sa ostvarenim transferima, kao i sa formiranjem mladih igrača. Drago nam je što smo imali prilike da sarađujemo sa sjajnim sportskim radnikom i profesionalcem koji je svojim predanim radom učinio nemerljivo mnogo za naš klub. Nadamo se da će nam se poslovni putevi opet ukrstiti i želimo našem velikom prijatelju sve najbolje u daljem radu.’’

Takođe, istaknuta je zahvalnost Draganu Aničiću zbog činjenice da je pre osam meseci preuzeo klub u delikatnom trenutku:

‘’Rukovodstvo kluba se takođe zahvaljuje Draganu Aničiću i ostalim članovima stručnog štaba na uloženom radu i trudu. Ne zaboravljamo da je Aničić preuzeo klub u kompleksnom momentu i želimo da istaknemo veliku zahvalnost na posvećenom radu i sjajnom odnosu sa igračima i zaposlenima u klubu. Od srca mu želimo sve najbolje u daljoj trenerskoj karijeri.’’