Uprava fudbalskog kluba Voždovac brzo je pronašla rešenje za upražnjeno mesto šefa stručnog štaba nakon odlaska Dragana Aničića. Ekipu će ubuduće predvoditi mladi trener Radomir Koković.

Na konferenciji za medije koja je održana danas u prostorijama fudbalskog kluba Voždovac javnosti je predstavljen novi šef stručnog štaba ’’zmajeva’’, mladi Radomir Koković. On će na klupi zameniti Dragana Aničića koji je to mesto napustio na kraju sezone.

Novi šef struke nije krio zadovoljstvo što je postigao dogovor sa upravom beogradskog superligaša oko angažmana i istakao je veliku zahvalnost na prilici koja mu je pružena:

’’Želeo bih da izrazim zahvalnost upravi kluba koja je u kratkom periodu prepoznala moj kvalitet, način rada, viziju i pristup i pružila mi priliku da budem šef stručnog štaba ovog ambicioznog i organizovanog kluba. Ja ću se truditi da budem drugačiji i da donesem nešto novo u srpski fudbal, kao i do sada. Smatram da sam kao trener inovativan i hrabar i siguran sam da će moja ideja doneti nešto novo i biti osveženje u fudbalu. Na taj način sam birao i saradnike u svom stručnom štabu i jedva čekam da počnem sa radom. Lično sam jako ambiciozan i moji ciljevi su najviši mogući, što ovaj klub i zaslužuje. Uslovi za rad su sjajni, klub je organizovan na najvišem mogućem nivou, to se vidi na svakom koraku, i ne sumnjam da uz pravi pristup možemo da dođemo do željenih rezultata.’’

Radomir Koković (35) je trenersku karijeru započeo u Kini, dok je u Srbiji prevodio ekipu Sinđelića sa kojom se plasirao u plej-of Prve lige Srbije. Od aprila ove godine bio je šef stručnog štaba Zemuna, ali uprkos dobrim rezultatima nije uspeo da izbori opstanak u elitnom rangu.

FOTO: fkvozdovac.rs