U Ivanjici se ponovo sve sprema za takmičenje u Super ligi Srbije, u toku je rekonstrukcija stadiona, a jučerašnjim okupljanjem započele su i pripreme igrača za predstojeću sezonu.

Fudbalski klub Javor Matis započeo je juče pripreme za novu sezonu u kojoj će ponovo nastupati u elitnom rangu takmičenja. Tim iz Ivanjice predvodiće novi šef stručnog štaba Igor Bondžulić, dok će mu prvi pomoćnik biti Milovan Milović.

Predsednik   kluba, Dragomir Lazović, zahvalio se čitavom timu, posebno dosadašnjem šefu struke Miloviću, koji je dao ogroman doprinos  u ostvarenju zacrtanog cilja, plasmana u Super ligu Srbije, i koji je trenutno u procesu dobijanja profi licence. Lazović je istakao da ima maksimalno poverenje u Bondžulića i Milovića, legende kluba iz Ivanjice. Javor Matis će pripreme sprovesti u Ivanjici, a već je zakazano osam kontrolnih utakmica sa supeligaškim ekipama.

Zahvaljujući investiciji vrednoj 200 000 evra Ivanjica će od ove sezone imati daleko bolje uslove za odigravanje mečeva, jer je u toku potpuna rekonstrukcija stadiona i revitalizacija terena.

Pogledajte video izveštaj sa okupljanja:

FOTO: fkjavor.com