Pripreme fudbalera Partizana započele su danas na terenima SC Partizan – Teleoptik, a uoči prvog treninga obavljena je prozivka igrača.

Prvotimci Partizana okupili su se danas oko 9 časova u prostorijama SC Partizan - Teleoptik kako bi uradili testove krvi, da bi potom u 10 časova usledila i zvanična prozivka. Medicinski pregledi i testiranja obavljeni su prethodnih dana. Igrače su predvodili zamenici kapitena Milan Lola Smiljanić i Miroslav Vulićević . Njih su dočekali i zvanično pozdravili predsednik kluba Milorad Vučelić i šef stručnog štaba Savo Milošević. Sve prisutne članove upravnog odbora kao i stručnog štaba FK Partizan pozdravila je portparol kluba Biljana Obradović, a među njima su bili i potpredsednik kluba prof dr. Vladimir Vuletić, kao i generalni direktor kluba gospodin Miloš Vazura. Odmah posle pozdravnih govora igrači su dali izjave za predstavnike medija, zatim je održan sastanak u svlačionici sa trenerom Miloševićem, a onda je usledio prvi trening.


Pripreme su započeli sledeći igrači: Filip Kljajić, Aleksandar Popović, Nikola Lakčević, Strahinja Jovanović, Milan Smiljanić, Ognjen Ožegović, Sejduba Suma, Armin Đerlek, Filip Stevanović, Saša Zdjelar, Nemanja Nikolić, Strahinja Pavlović, Zlatan Šehović, Svetozar Marković, Đorđe Ivanović, Lazar Pavlović, Miljan Momčilović, Musa Ndžai, Bojan Ostojić, Periša Pešukić, Igor Vujačić, Dominik Dinga, Miroslav Vulićević, Nemanja G. Miletić, Radivoj Bosić, Slobodan Urošević, Dejan Georgijević i Ivan Milosavljević.

Igrači koji će se naknadno priključiti su: Vladimir Stojković, Danilo Pantić, Mark Valijente, Zoran Tošić, Goran Zakarić, Nemanja R. Miletić, Rikardo Gomeš, Aleksandar Šćekić i Slobodan Stanojlović.



Prvotimci Partizana će na svojim terenima trenirati do 21.juna kada će pripreme nastaviti na Zlatiboru, gde se zadržavaju do 27.juna. Prva kontrolna utakmica zakazana je 25.jun kada će se u Užicu sastati sa ekipom Budućnosti iz Podgorice. Drugi deo priprema biće održan u Sloveniji od 2.jula, a ekipa će tamo boraviti sve do 13.jula.

Pogledajte video izveštaj sa današnjeg okupljanja:

FOTO: partizan.rs