Super liga: Novi naziv i vizuelni identitet elitnog ranga takmičenja

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 2302

Nedavno ozvaničena saradnja sa kineskom kompanijom Linglong Tire, koja je postala naslovni sponzor Super lige Srbije, stupila je na snagu. U skladu sa tom činjenicom od danas je njihov logotip sastavni deo vizuelnog identiteta našeg elitnog ranga takmičenja.

Početak nove sezone se bliži, a samim tim aktuelne su i promene koje sa sobom nosi dolazak renomirane svetske kompanije Linglong Tire, naslovnog sponzora Super lige Srbije. Naš elitni rang takmičenja ubuduće će nositi naziv Linglong Tire Super liga Srbije, a verujemo da će se ljubitelji fudbala i predstavnici medija veoma brzo navići na ovu pozitivnu promenu. Dolazak velike svetske kompanije siguran je znak da se srpski klupski fudbal kreće u dobrom smeru i uvereni smo da će ova saradnja doneti mnogo benefita za sve učesnike takmičenja.

Dolazak naslovnog sponzora sa sobom je doneo i promene u vizuelnom identitetu Super lige Srbije, a zvaničnom logotipu elitnog ranga takmičenja pridodat je i logotip kompanije Linglong Tire. U skladu sa tom promenom urađen je i redizajn našeg zvaničnog web sajta koji je prilagođen vizuelnom identitetu novog sponzora.

Novi logotip Linglong Tire Super lige Srbije možete preuzeti klikom na ovaj link.

Organizacije
Naslovni sponzor
Medijski sponzor
Sponzor zvanične lopte