Nova aplikacija zvanične fantazi igre Linglong Super lige Srbije od sinoć je dostupna za sve korisnike, baš pred početak nove sezone 2019/20.

Nakon pilot verzije koja je puštena u rad pred plej-of i plej-aut fazu prethodne sezone Super lige Srbije, koja je naišla na sjajan odziv, od sinoć je dostupna nova verzija web sajta i aplikacije zvanične fantazi igre našeg elitnog ranga takmičenja. Real Manager fantazi liga je srpska verzija globalno popularne igre, a razvijena je u saradnji sa izraelskom kompanijom Funatix koja je zvanični partner još nekoliko svetskih liga.

Unapređeni dizajn, dodatne funkcionalnosti i širok spektar zanimljivih igara, poput privatnih liga, razlog su da verujemo da će ova igra naići na jako dobru reakciju pravih ljubitelja srpskog fudbala. Borbe će se voditi i među navijačima superligaških klubova, jer će se rangirati i njihova uspešnost u ovoj igri, kao i njihova brojnost. Najbolje takmičare tokom predstojeće sezone čekaju i mnoga iznenađenja, a najbolje među najboljima i vredne nagrade.

Igru možete započeti na web sajtu kome pristupate OVDE, a na naslovnoj stranici sajta možete pronaći i link za skidanje aplikacije.