Beogradski Voždovac će u okviru prvog meča 1.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekati novog superligaša, ekipu TSC-a iz Bačke Topole.

Na konferenciji se, u odsustvu Radeta Кokovića koji ima obaveze u Jermeniji radi dobijanja PRO licence, pojavio asistent šefa struke Voždovca, trener Sava Šašić. On je istakao da nema sumnju da njegova ekipa spremna dočekuje sutrašnji meč, kao i da će to biti prilika da fudbalska publika u Srbiji vidi nešto drugačije:

’’Imaćemo veliko zadovoljstvo da utakmicom sa TSC-om otvorimo elitno takmičenje u našem fudbalu i koristim priliku da pozovem ljubitelje fudbala da isprate sjajnu fudbalsku predstavu. Naravno da ne prepuštamo ništa slučaju, da smo podrobno skautirali rivala i da spremni dočekujemo sutrašnji duel. Siguran sam da će model igre koji će Voždovac praktikovati ove sezone moći da parira, ne samo našem sutrašnjem protivniku, već i svim ekipama u našoj ligi. Voždovac će doneti nove trendove u naš fudbal, budite sigurni u to. Jedan od ciljeva jeste da razbijemo učmalu atmosferu u srpskom fudbalu i da vratimo ljude na stadion. Iako je u ekipi u odnosu na proteklu sezonu deset novih igrača, momci su se sjajno uklopili i ekipa je kompaktna. Ceo stručni štab je prezadovoljan saradnjom sa igračima, jer smo sa njima za kratko vreme uspeli da izgradimo specifičan odnos. Na njih gledamo prvo kao ljude, a zatim i kao igrače. Želimo da budu lideri, kako u životima, tako i na terenu. Na jučerašnjem sastanku smo definisali i ciljeve za narednu sezonu, i rado ću ih podeliti sa vama. Cilj Voždovca za narednu sezonu jeste da se u prvenstvu nađe među pet prvoplasiranih ekipa, a u Кupu Srbije imamo najviše ambicije i u tom takmičenju napadamo trofej.’’

Meč 1.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Voždovca i TSC-a igra se danas, u petak 19.jula 2019.godine, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: fkvozdovac.rs