Ekipa TSC-a iz Bačke Topole će danas u okviru 1.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostovati u Beogradu, gde će odmeriti snage sa ekipom Voždovca.

Gosti se nadaju dobrom izdanju na superligaškoj premijeri, a svi u klubu veruju u uspešnu debitantsku sezonu. Šef stručnog štaba Zoltan Sabo izneo je svoja očekivanja pred ovaj susret istakavši da će njegov tim pokušati da nametne svoj stil igre:

’’Pripreme smo odradili kako smo i planirali. Sačinili smo dobru takmičarsku ekipu i verujemo da smo spremni za nadmetanje u elitnom rangu. Malo nas  remete povrede pojedinih igrača, ali imamo kvalitne zamene da nadoknade njihovo odsustvo. Voždovac je  promenio dosta igrača u odnosu na prošlu sezonu, doveli su kvalitetne pojedince poput Nikolića, Bosančića i Stojčina, kao i novog trenera Кokovića. Mi ćemo pokušati da nametnemo svoj stil igre, i ako u tome uspemo možemo da se nadamo pozitivnom rezultatu.’’

Meč 1.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Voždovca i TSC-a igra se danas, u petak 19.jula 2019.godine, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: fktsc.rs