Šabačka Mačva u okviru 1.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Bačkoj Palanci gde će odmeriti snage sa ekipom novosadske Vojvodine.

Gosti u ovaj meč ulaze zadovoljni urađenim tokom pripremnog perioda i sa puno optimizma. Šef stručnog štaba Darko Tešović istakao je na konferenciji za medije održanoj pred ovaj susret da njegov tim respektuje tradiciju i kvalitet protivnika, ali da se neće unapred predati:

’’Zadovoljan sam proteklim pripremnim periodom, sve je proteklo po planu. Vremenski uslovi su nas poslužili, zdravstveni bilten ekipe je dobar, što je najvažnije. Izuzetno mi je drago što nismo mnogo menjali ekipu, na tome sam i radio, a sa druge strane i da je malo podmladimo, kako bi Mačva išla pravim putem, gledajući u budućnost. Što se tiče sutrašnje utakmice, odlično poznajemo protivnika, znamo tradiciju Vojvodine, igrače koji igraju u klubu, a čovek koji ih vodi je izuzetan motivator, tako da ćemo imati jedan ozbiljan posao na startu sezone. Međutim i mi ulazimo u ovaj susret sa ozbiljnom igrom, rezultat nam je bitan i sabiranje bodova. Prvenstvo je dugačko i svaki bod koji budemo osvojili biće zlatan. Znači, u Bačku Palanku ne idemo da se predamo, igrači su spremni i jedva čekaju da počne prvenstvo. Takođe novajlije u ekipi su u postupku registracije, sve ostalo je u redu tako da očekujem dobru i kvalitetnu sezonu, kao i sutrašnju utakmicu sa obe strane.’’

Meč 1.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Vojvodine i Mačve igra se danas, u subotu 20.jula 2019.godine, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: fkmacva.com