Ekipa Spartaka iz Subotice u okviru 2.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Surdulici gde će odmeriti snage sa ekipom Radnika.

Gosti nikada nisu slavili u duelima odigranim u Surdulici, a taj podatak vide kao dodatnu motivaciju pred ovaj susret. O tome je na konferenciji za medije govorio i pomoćnik u stručnom štabu ’’golubova’’ Vladimir Buač koji je istakao da je pobeda u prvom kolu značajna, ali da igra ipak nije bila na željenom nivou:

’’Spartak nikada nije pobedio Radnik u Surdulici, međutim ta činjenica može samo da nas dodatno motiviše. Svaka utakmica je priča za sebe, učesnici sa obe strane su drugačiji, pa se stoga nadam da će i rezultat ovaj put biti drugačiji, odnosno povoljan za nas. Radnik je jedna izuzetno čvrsta, disciplinovana, dobro organizovana ekipa. Jako su agresivni i to im je možda i najveći kvalitet.  Izuzetno smo radili protekle nedelje i spremni smo da odgovorimo na njihovu igru. Napravili smo dobru uvertiru pobedom u prvom kolu protiv Rada. Iako igra nije bila na željenom nivou pohvalio bih sve momke koji su bili na terenu. U konkurenciji za meč je i novajlija Šo Jamamoto koji ima pravo nastupa, dok je jedino neizvestan nastup Davida Dunđerskog koji je na današnjem treningu povredio zglob.’’ 

Meč 2.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radnika i Spartaka igra se danas, u subotu 27.jula 2019.godine, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: fkspartak.com