Beogradski Voždovac u okviru 2.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Bačkoj Palanci gde će odmeriti snage sa ekipom novosadskog Proletera.

Gosti su u prvom ovosezonskom kolu pretrpeli poraz na svom stadionu u duelu sa novim superligašem, ekipom TSC-a. Šef stručnog štaba ’’zmajeva’’ Rade Koković  istakao je u izjavi datoj pred ovaj susret da igra i zalaganje prethodnog vikenda nisu bili na zadovoljavajućem nivou, ali i da veruje će ekipa brzo pronaći svoj ritam:

’’U prvoj utakmici ni rezultat, a ni igra, nisu bili na nivou na kojem bih ja želeo da budu. Dosta smo se bavili analizom u protekloj nedelji, pa očekujem reakciju ekipe i očekujem da igra bude na mnogo većem nivou već sutra protiv Proletera. Mi smo u specifičnoj situaciji, jer postoji dosta fudbalera koji su nam se kasno priključili, dok neki kasne sa papirologijom i sa fizičkom spremom. Sigurno neću moći da računam na sve fudbalere. To svakako ne sme da bude alibi. Mi ćemo raditi sve kao i do sada, insistiraćemo na kvalitetu i poštovanju principa našeg modela igre i siguran sam da će nam to sutra doneti željeni rezultat.’’

Meč 2.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Proletera i Voždovca igra se danas, u subotu 27.jula 2019.godine, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: fkvozdovac.rs