Novosadska Vojvodina u okviru 2.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Kruševcu gde će odmeriti snage sa ekipom Napretka.

Gosti u ovaj meč ulaze sa puno respekta prema rivalu, ali se nadaju da će se sa teškog gostovanja vratiti makar sa jednim bodom. O tome je na konferenciji za medije održanoj pred ovaj susret govorio i pomoćnik u stručnom štabu novosadskog tima Dragan Šarac koji je istakao da očekuje tešku utakmicu:

’’Sigurno nas očekuje mnogo teška utakmica. Napredak ima novu ekipu, koja je, što smo primetili dok smo ih analizirali, fenomenalno odigrala poslednji meč protiv Čukaričkog, na kojem je, iako je poražena sa 1:0, bila bolji protivnik tokom svih devedeset minuta. Takođe, Napredak je posebno nezgodan kao domaćin, ali ići ćemo tamo sa ciljem da ostanemo neporaženi i svaki bod koji donesemo kući značiće nam za dalji tok prvenstva. Što se tiče igračkog kadra, manje-više su svi zdravi i ima samo nekoliko sitnih povreda. Kokira još uvek muči rame, tako da on i dalje trenira odvojeno od ekipe, dok će svi ostali biti na raspolaganju šefu stručnog štaba za ovaj meč.’’

Meč 2.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Napretka i Vojvodine igra se danas, u nedelju 28.jula 2019.godine, sa početkom u 20:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: fkvojvodina.rs