Ekipa Inđije u okviru 3.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Napretka.

Domaćini nakon prva dva kola imaju jedan bod na svom kontu, čime nisu nezadovoljni, pre svega zbog činjenice da je osvojen na teškom gostovanju. O tome je u izjavi za medije datoj pred susret sa ’’čarapanima’’ govorio i šef stručnog štaba Srđan Blagojević koji je istakao da je pred njegovim timom nastavak perioda prilagođavanja na elitni rang:

’’Svaki bod u ovoj ligi, u ovoj konkurenciji, je za nas značajan. Pogotovo na samom početku kada smo još u fazi privikavanja i prilagođavanja na ovaj rang takmičenja. Tako da nam i ovaj bod u Šapcu dosta znači u smislu samopouzdanja i nekog rasterećenja. Pogotovo jer je osvojen na jednom terenu gde u prethodnom periodu nijedan gost nije lako prolazio. Ono što je ispred nas svake nedelje je uvek novi izazov. Uvek je najvažnija situacija ona sledeća. Mi smo već posle ove utakmice protiv Mačve počeli da se bavimo Napretkom. Jasno nam je da je velika težina posla ispred nas. Ne samo na ovoj narednoj utakmici protiv Napretka, nego generalno, na svakoj sledećoj. Zato smo se i borili da budemo u ovom rangu takmičenja, da budemo u ovakvim izazovima kao što ćemo biti u subotu.’’

Meč 3.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Inđije i Napretka igra se danas, u subotu 03.avgusta 2019.godine, sa početkom u 17:00 časova.