Surdulički Radnik u okviru 3.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Čukaričkog.

Gosti u ovaj meč ulaze sa puno respekta prema protivniku, ali i sa željom da ostvare još jedan dobar rezultat. O tome je u izjavi za medije datoj pred ovaj susret govorio i pomoćnik u stručnom štabu Dejan Arsov koji je istakao da očekuje nastavak niza kvalitetnih igara:

’’Očekuje nas jedan jako ozbiljan i težak meč.  Ekipa Čukaričkog je zasigurno jedna od najbolje tri ili četiri ekipe u ligi. Imaju svoji viziju, svoju ideju, imaju svoj oblik i kvalitet u timskom i individualnom smislu. To je mlada ekipa, agresivna, biće zaista težak meč. Bez obzira na to što iza sebe imaju jednu tešku utakmicu ove nedelje, i imaju veliku potrošnju u fizičkom i emocionalnom smislu, siguran sam da će protiv nas izaći u svom najboljem izdanju, što im daje ulogu favorita u sledećem meču.  Što se nas tiče, mi želimo kroz ovu utakmicu, koja je za nas veliki izazov, da materijalizujemo veoma kvalitetan rad iz prethodnog perioda i da jednostavno nastavimo taj neki niz kvalitetnih igara.’’

Meč 3.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Čukaričkog i Radnika igra se danas, u nedelju 04.avgusta 2019.godine, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: fk-radnik.com