Najbolji igrač 4.kola Linglong Tire Super lige Srbije prema izboru naše redakcije je Igor Ivanović, dvostruki strelac za Napredak u remiju sa ekipom Partizana u Kruševcu.

Odigrano je i četvrto ovosezonsko kolo, još jedno izuzetno zanimljivo i efikasno, a čini se da je sve jasnije koji timovi su najspremnije dočekali početak takmičenja. Jasno je i koji timovi tek ’’hvataju zalet’’. Najveće iznenađenje, barem za one koji prethodnih sezona nisu pratili njihove međusobne okršaje, predstavlja remi u duelu Napretka i Partizana na stadionu ’’Mladost’’ u Kruševcu. Meč je završen rezultatom 2:2 (2:1), a Kruševljani su nakon velike borbe uspeli da dođu do prvog boda. Najzaslužniji za to je sinoć izuzetno raspoloženi Igor Ivanović, strelac oba pogotka za ’’čarapane’’ i čovek koji je bio pokretačka snaga tima. On se tokom čitavog susreta sjajno kretao i sarađivao sa saigračima, uvek bio na pravom mestu, a odbrana crno-belih bila je na pravim mukama da ga zaustavi, naročito u prvom poluvremenu. Mladi krilni fudbaler na sjajan način se snašao prilikom postizanja pogodaka, reagujući u maniru najiskusnijih napadača. Zbog svega toga nismo imali nikakvu dilemu u izboru najboljeg aktera ovog prvenstvenog kola.

Igor Ivanović (22) je rođen u Jagodini, igra na poziciji krilnog napadača, a ponikao je u mlađim kategorijama fudbalskog kluba Jagodina. U Kruševac je stigao tokom letnjeg prelaznog roka 2017.godine, a ove sezone bio je u startnoj postavi na sva četiri odigrana susreta.

Pogledajte video izveštaj sa ovog susreta: