Ivanjički Javor Matis u okviru 5.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Voždovca.

Nakon pobede u prethodnom kolu atmosfera u Ivanjici je ove nedelje bila daleko bolja, ali stručni štab poziva na oprez. Šef stručnog štaba gostiju Igor Bondžulić  istakao je da će uslovi za igru biti specifični, zbog terena sa veštačkom travom, ali da to ne sme biti presudno:

’’Bez obzira što smo pobedili u prošlom meču on je za nas arhiviran i već smo se okrenuli sledećem protivniku. Naravno da nam je bilo lakše da radimo tokom ove nedelje nakon pobede u prethodnom kolu. Voždovac je odigrao, kao i mi, tri utakmice u prvenstvu, uz odloženi duel protiv Crvene zvezde. Igrali su kao domaćini protiv ekipe TSK-a i u gostima protiv Proletera i Radničkog iz Niša. Oni su zabeležili negativan rezultat u prvom kolu, što se ponekad i može očekivati, jer početak uvek donosi moguća iznenađenja.  Mi smo u prošlom kolu pobedili, imamo dva boda više u odnosu na Voždovac, ali to apsolutno ništa ne treba da znači, jer je tek početak prvenstva. Bitno nam je da se pripremimo za utakmicu koja nas čeka. Igraćemo u specifičnim uslovima, ali to je sastavni deo fudbala. Teren je isti za obe ekipe, bez obzira na to što oni konstantno treniraju na njemu. Mislim da uz dobar odnos i pristup prema utakmici imamo svoju šansu, a rezultat će doći. Ivan Marković je prethodni duel preskočio zbog povrede, ali sada je spreman, kao i svi ostali igrači. Protiv Voždovca ćemo nastupiti kompletni.’’

Meč 5.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Voždovca i Javor Matisa igra se danas, u petak 16.avgusta 2019.godine, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: fkjavor.com