Ekipa Inđije u okviru 5.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Surdulice, ekipu Radnika.

Domaćini još uvek osećaju žal zbog poraza u prethodnom kolu u duelu sa ekipom Rada, a već ih čeka novi težak zadatak. Šef stručnog štaba zeleno-belih Srđan Blagojević ističe da je taj poraz bio nezaslužen, ali da se ekipa sada u potpunosti mora okrenuti novom izazovu:

’’Svake nedelje novi izazovi ispred nas i novi protivnici, ovog puta Radnik iz Surdulice koji dolazi posle za nas prilično neprijatnog poraza protiv Rada. Po mom mišljenju nismo zaslužili da izgubimo utakmicu, presudila je sitnica, detalj koji nije smeo da nam se desi. Tako je to u fudbalu, moramo što pre da se okrenemo novom izazovu. Analizirali smo ono što je bilo dobro i ono što bi trebalo da popravimo na narednim utakmicama. Nadam da će to izgledati bolje već na utakmici protiv Radnika. Dolazi nam ekipa koja je veći broj godina stabilan superligaš, klub koji iz godine u godinu napreduje. Ekipa koja je dosta obnovljena u odnosu na prethodnu sezonu, ali ekipa za koju definitivno, posle odgledane analize, možemo da zaključimo da ima individualni kvalitet, pogotovo u fazi napada. Velika opasnost i velika pretnja za nas će biti igrači Damjanović, Stanisavljević i Ristović, a naročito dva Makedonca, nova igrača. Neće nas zavarati njihov prethodni poraz protiv Vojvodine u Surdulici od 4:0. Mislim da to nije realan odnos snaga, na osnovu onoga što se dešavalo na terenu. Uz veliku ozbiljnost i posvećenost pristupamo ovoj utakmici. Očekujemo jako težak posao, ali još jednom ću naglasiti, verujem u ove momke, verujem u ono što radimo. Bez obzira na težinu posla očekujem da budemo na nivou.’’

Meč 5.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Inđije i Radnika igra se sutra, u subotu 17.avgusta 2019.godine, sa početkom u 17:00 časova.