Surdulički Radnik u okviru 5.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Inđiji gde će odmeriti snage sa istoimenim superligašem.

Gosti su u prethodnom kolu doživeli težak poraz na svom terenu, pa je ovaj meč prilika da se osvoje veoma važni bodovi i povrati samopouzdanje. Šef stručnog štaba surduličkog tima Slaviša Božičić istakao je da su kroz trenažni proces igrači popravili raspoloženje i da je zadovoljan njihovim radom:

’’Iza nas je jedna psihološki teška nedelja, nakon poraza koji nije realan u odnosu na kvalitet ovih naših momaka i igara koje smo u prethodna tri kola prikazali. Sigurno da nas je to poremetilo u našim planovima, međutim ovo su sjajni momci, jedna sjajna ekipa i uspeli smo da atmosferu u timu podignemo na odličan nivo kroz trenažni proces ove nedelje i siguran sam da u Inđiju idemo sa pozitivnom energijom. Igramo protiv ekipe koja već duže vreme igra zajedno, trener koji vodi tim radi to već treću godinu. Veoma uigran protivnik koji zna šta radi, pogotovo na svom terenu, međutim, to nas neće poremetiti. Imamo svoje planove, imamo svoje ciljeve. Najbitnije je da su igrači ponovo na jednom visokom nivou kao s početka prvenstva i što se tiče psihičkog stanja i što se tiče trenažnog procesa. Očekujemo izuzetno tešku i kvalitetnu utakmicu, ali nadam se da ćemo na kraju te utakmice biti apsolutno zadovoljniji.’’

Meč 5.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Inđije i Radnika igra se sutra, u subotu 17.avgusta 2019.godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: fk-radnik.com