Gaćinović: Oni imaju dva-tri tima koja mogu da igraju kvalitetno

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 1218

Subotički Spartak u okviru 5.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde.

Domaćini sa puno respekta govore o protivniku, a njihov umor zbog napornog evropskog okršaja ne vide kao veliku prednost, zbog velikog broja kvalitetnih igrača koje imaju na raspolaganju. Šef stručnog štaba ’’golobova’’ Vladimir Gaćinović ipak najavljuje snažan otpor aktuelnom šampionu i veliku borbu:

’’Nema potrebe trošiti puno reči na ekipu Crvene zvezde, pogotovo posle one utakmice u Kopenhagenu. Radi se o ekipi koja značajno pomera granice u srpskom klupskom fudbalu. Sa velikim respektom očekujemo Crvenu zvezdu i ovom prilikom svim njihovim igračima i stručnom štabu bih čestitao na onome što rade za srpski fudbal. Mi ćemo učiniti sve da pružimo kvalitetan otpor ekipi koja je na evropskom nivou, koliko ćemo u tome uspeti ne znam, ali sam siguran da će igrači potrošiti zadnji atom snage na tom meču. Bez obzira na njihov umor i emocionalnu istrošenost nakon 120 minuta igra i onih hičkokovskih penala, oni imaju dva tri tima koja mogu da igraju kvalitetno našu ligu na visokom nivou. Puno puta je teže i igrati protiv igrača koji žele da se dokažu. Što se tiče kadrovske situacije, problem nam predstavlja što ne možemo da računamo na Obradovića koji je izostao i u prethodnom susretu zbog napuklog rebra. Neće igrati ni Srećković, ali imamo dovoljno kvalitetnih igrača koji mogu da iz zamene. Učinićemo sve da budemo na jednom zavidnom nivou.’’

Meč 5.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Spartaka i Crvene zvezde igra se danas, u subotu 17.avgusta 2019.godine, sa početkom u 20:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: fkspartak.com

Organizacije
Naslovni sponzor
Medijski sponzor
Sponzor zvanične lopte