Beogradski Voždovac u okviru 6.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Lučana, ekipu Mladosti.

Domaći tim sa puno optimizma ulazi u ovaj susret, nakon pobede u prethodnom kolu nad ekipom Javora. Šef stručnog štaba ’’zmajeva’’ Radomir Koković istakao je u svojoj izjavi za medije da je igra njegovog tima sve bliža željenoj i da očekuje da protiv Lučanaca pokažu sav svoj talenat:

’’Mladost je specifična ekipa, specifično se brane i napadaju, uvek je teško spremiti utakmicu koja se igra protiv ovog tima. To je iskusna ekipa, čiji je kostur dugo vremena na okupu. Stanić će imati težak posao da nadomesti odsustvo Nenada Milovanovića, koji je bio nosilac uspeha ove ekipe. Ali, s obzirom na to da su njih dvojica dugo radili zajedno, mislim će kolega Stanić moći da odgovori na sve izazove koje nosi predvođenje tima kao što je Mladost. Nemamo kadrovskih problema i bićemo kompletni, što me jako raduje. Raduje me takođe što nam je igra svake nedelje sve bolja. Počeli smo ozbiljnije da primenjujemo model igre na kojem radimo i očekujem da moji momci i sutra pokažu svu raskoš svog talenta i našeg napornog rada. Pozvao bih sve navijače da dođu na naš stadion, subota uveče je idealan termin za utakmicu. Ulaz na naš stadion je slobodan, a mi ćemo se potruditi da svi posetioci itekako imaju šta da vide na terenu.’’

Meč 6.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Voždovca i Mladosti igra se danas, u subotu 24.avgusta, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: fkvozdovac.rs