Ekipa Inđije u okviru 6.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Senti gde će odmeriti snage sa ekipom TSC-a.

Gosti pred ovaj susret ističu da se jako dobro poznaju sa rivalom, jer su do nedavno bili zajedno u prvoligaškom društvu, a domaćem timu prepuštaju i ulogu favorita. Šef stručnog štaba Srđan Blagojević ističe da očekuje bolji rezultat nego na prethodna dva gostovanja u Senti, kada su pretrpeli minimalne poraze:

’’Nije iznenađenje za mene to što je TSC tako dobro startovao ovu sezonu. Reč je o ekipi koja je dugo zajedno i klubu koji svakodnevno napreduje u organizaciji. Ja sam to pričao i prošle godine, kada smo igrali zajedno u Prvoj ligi Srbije, da je u pitanju klub koji će za par godina sigurno igrati Evropu. Klub koji je na nivou organizacije evropskih klubova i nešto što treba da postane model svim ostalim klubovima, kako treba da se organizuju. Sve to govori da nimalo neće čekati lak posao. Naprotiv, mi smo stari znanci, igrali smo tri puta prošle godine. Dva puta smo izgubili u Senti, minimalnim rezultatima 2:1 i 1:0, dok smo kući pobedili rezultatom 4:0. Mislim da neće biti tajni između nas. Sigurno je da nas očekuje jako kvalitetna utakmica u kojoj je TSC, zbog organizacije, položaja na tabeli i početka sezone, favorit u odnosu na nas. Mi se nećemo predavati, pokušaćemo da se nametnemo, kao što je to bilo i u nekim prethodnim utakmicama u Senti, samo se nadam da će ovog puta rezultat ići na našu stranu.’’

Meč 6.kola Linglong Tire Super lige Srbije između TSC-a i Inđije igra se danas, u nedelju 25.avgusta 2019.godine, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: fkindjija.com