Uprava fudbalskog kluba Voždova obavila je u kratkom periodu veliki posao na dovođenju adekvatnih pojačanja za prolećni nastavak šampionata.

Radno je juče bilo u prostorijama fudbalskog kluba Voždovac gde je uprava ’’zmajeva’’ uspela da završi veliki deo posla kada je reč o aktuelnom prelaznom roku i formiranju tima za prolećni nastavak šampionata. Nakon nedavno predstavljenih Duronjića i Markovića beogradski superligaš je dobio još dva veoma zvučna pojačanja. Iskusni povratnici Nenad Marinković i Ognjen Krasić potpisali su ugovore i već danas će se priključiti ekipi koja putuje u Tursku gde će obaviti najvažniji deo priprema.

Nenad Marinković (28) je dobro poznato ime u srpskim fudbalskim krugovima, a tokom prethodne sezone za ’’zmajeve’’ je odigrao 23 susreta i postigao 8 pogodaka. Ponikao je u beogradskom Partizanu, a tokom karijere je nastupao i za ekipe Teleoptika, Banata, grčki OFI, Smederevo, izraelske Bnei Yehuda i Hapoel Akko, švajcarski Servet i turski Gacienteo odakle je i stigao u Voždovac. Bio je član mlađih reprezentativnih selekcija naše zemlje (U21).


FOTO: fkvozdovac.rs

Ognjen Krasić (28) je ponikao u ekipi Vojvodine, a tokom karijere je nastupao i za ekipe Palića, tuzlanske Slobode, Proleter, kazahstanske Taraz i Tobol, kao i za uzbekistanski Nasaf odakle je i stigao u Voždovac. Bio je član mlađih reprezentativnih selekcija naše zemlje. Bio je član mlađih reprezentativnih selekcija naše zemlje (U19).

Istog dana uprava ’’zmajeva’’ je obavestila javnost da je uspela da produži saradnju sa četvoricom igrača koji ma su ugovori isticali na kraju sezone. Vernost su produžili Saša Ivković, Zoran Popović, Marko Putinčanin i Todor Petrović.


FOTO: fkvozdovac.rs

Generalni direktor voždovačkog kluba, Goran Grkinić, istakao je tim povodom da veruje u ove igrače i da je zadovoljan što su produžili saradnju:

’’Dogovori su lako postignuti i na obostrano zadovoljstvo nastavljena je saradnja sa četvoricom prvotimaca. Zadovoljni smo što smo obnovili ugovore sa ovim momcima, jer su svojim igrama i ponašanjem, kako na terenu, tako i van njega, pokazali da poštuju klub i da veruju u njega, a mi verujemo u njih.’’

Ekipa Voždovca danas putuje u Tursku gde će obaviti drugi deo priprema za nastavak sezone. U Antaliji će boraviti sve do 9.februara i odigrati nekoliko kontrolnih mečeva.

Raspored kontrolnih mečeva u Antaliji:

31.01. Voždovac – Ordabaši

04.02. Voždovac – Akademija Pandev – prepodnevni termin

04.02. Voždovac – Šahtjor (Belorusija) – popodnevni termin

08.02. Voždovac – Stal (Ukrajina)

FOTO: fkvozdovac.rs