Šabačka Mačva u okviru 7.kola Linglong Tire Super lige Srbije, na svom stadionu dočekuje goste iz Surdulice, ekipu Radnika.

Domaćini u ovaj meč ulaze bez šefa stručnog štaba, nakon odlaska Darka Tešovića. Pomoćnik u stručnom štabu Marko Mićović ističe da je ekipa dobro radila i da u meč ulazi spremna, ali da je ključno da igrači u meč uđu bez velikog opterećenja rezultatom, jer to može da ih sputa:

’’Moram da istaknem da smo u proteklih nekoliko dana zaista intenzivno radili, momci su predano trenirali i očigledno je da žele da već od ove utakmice sa ekipom Radnika izbore nove bodove. Želja i motiv su prisutni, detaljno smo analizirali protivnika, njihove prednosti i nedostatke i mogu reći da i fizički i psihički u meč ulazimo potpuno spremni. Svesni smo i da velika želja za bodovima može da donese kontra-efekat, zato smo se dogovorili da u meč ne ulazimo ostrašćeni, već potpuno disciplinovani, koncentrisani i mirni, sigurni u sve kvalitete koje kao ekipa, ali i pojedinačno, Mačva poseduje. Radnik je jedna izuzetno čvrsta i dobro organizovana ekipa, a jedan od najvećih kvaliteta je njihova agresivnost u igri. Mi smo spremni da odgovorimo na njihovu igru, ali i da nametnemo našu. U prednosti smo jer smo sigurni u ogromnu podršku naših navijača, koji su i prethodnih sezona pokazali da su najbrojniji u teškim momentima. Mi se svi nadamo da ćemo uz pozitivnu energiju naše publike, napokon zasijati u sjaju po kojem je Mačva i prepoznatljiva u fudbalskoj javnosti.’’

Meč 7.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Mačve i Radnika igra se danas, u subotu 31.avgusta 2019.godine, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: fkmacva.com