Kruševački Napredak u okviru 8.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Surdulici gde će odmeriti snage sa ekipom Napretka.

Reprezentativnu pauzu fudbaleri i stručni štab Napretka su dobro iskoristili i spremno dočekuju ovo gostovanje. O tome je u izjavi za medije datoj pred ovaj susret govorio i šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Predrag Rogan koji je istakao da očekuje pozitivan rezultat:

’’Igrači koji su izneli najveću minutažu su tokom ove pauze dobili priliku da malo odmore. Odigrali smo prijateljsku utakmicu gde su igrači sa manjom minutažom imali veći prostor da se pokažu i da se nametnu za prvu ekipu. U Surdulici nas očekuje izuzetno teško gostovanje. Njihova promena trenera donela im je bod u Šapcu. Pored toga, zadnjeg dana prelaznog roka su se pojačali sa šest novih igrača, izuzetno kvalitetnih. Radnik je i pre toga imao zavidan ofanzivni potencijal sa respektabilnim sastavom. Jeste da oni nisu dobro otvorili šampionat, ali treba biti iskren i reći da su oni imali izuzetno težak raspored, sa samo dve utakmice kući. Biće to zahtevna utakmica, ali moji momci su potvrdili i u prethodnim utakmicama da smo u uzlaznoj formi i da imamo šta da tražimo u Surdulici i očekujemo neizvesnu utakmicu. Takođe očekujem da igrači Napretka pokažu privrženost, posvećenost i ako tako bude, a ja ću insistirati na tome jer im je to obaveza, očekujem pozitivan rezultat.’’

Meč 8.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radnika i Napretka igra se danas, u subotu 14.septembra 2019.godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: fknapredak.rs