Beogradski Voždovac u okviru 9.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Novom Sadu gde će odmeriti snage sa ekipom Vojvodine.

Gosti u ovaj meč ulaze sa puno respekta, zbog činjenice da Novosađani ove sezone igraju sjajno i drže lidersku poziciju na tabeli, ali ipak veruju da mogu da stignu do dobrog rezultata. O tome je u izjavi za medije uoči ovog susreta govorio i šef stručnog štaba ‘’zmajeva’’ Radomir Koković koji je istakao da je ekipa odlično radila u period između dva kola:

‘’Gostujemo ekipi koja je lider na tabeli i u Novi Sad putujemo sa velikim respektom. Kolega Lalatović je u igru Novosađana uneo jednu energiju koja ovu ekipu čini drugačijom od prošlogodišnje, zajedno sa većim brojem sjajnih pojedinaca koji na terenu rade odličan posao. Bilo kako bilo, najviše se bavimo sobom, radimo na tome da nam vrline u igri postanu još izraženije i da otklonimo stvari koje ne valjaju. Ekipa je odično radila tokom nedelje i siguran sam da momci koji budu u sastavu sutra mogu da naprave dobar rezultat za nas. Želimo da stvari koje uvežbavamo i koje krase naš model igre radimo maksimalno svih devedeset minuta, bez obzira na rezultat. To u krajnjem slučaju počinje da se oslikava i na mentalitet igrača, insistiram da igramo isto i kada gubimo i kada vodimo . Ne želim paniku kada gubimo i letargiju kada vodimo. Nadam se da nećemo više biti u ovakvoj situaciji da moramo da nadoknađujemo nekoliko golova zaostatka kao u prethodnom kolu.’’

Meč 9.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Vojvodine i Voždovca igra se sutra, u subotu 21.septembra 2019.godine, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: fkvozdovac.rs