Surdulički Radnik u okviru 9.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje na beogradskoj Banjici gde će odmeriti snage sa ekipom Rada.

Gosti već gotovo dva meseca nisu uspeli da ostvare trijumf, nakon onog jedinog koji su ostvarili u 2.kolu u duelu sa ekipom Spartaka. U međuvremenu je osvojen samo jedan bod, pa se ekipa našla u dosta teškoj situaciji. O tome je u izjavi za medije govorio šef stručnog štaba Nenad Vanić koji je istakao da očekuje da meč sa ’’građevinarima’’ bude početak izlaska iz krize:

’’Pred svaku utakmicu se očekuje da se ide na pobedu. Mi smo sada u komplikovanoj situaciji, kada odlaze bodovi. Mislim da je generalno vreme da i Radnik pokaže svoju snagu i umeće. I našem rivalu na ovoj utakmici je jako važan dobar rezultat, situacija kod njih je slična. Nisu ni oni startovali sjajno, ali svako se priprema za sebe. Imamo visoke ambicije u Beogradu, pokušaćemo da izađemo iz ove komplikovane situacije, a to možemo dobrim rezultatom. Momci vredno rade, nemam nijednu primedbu na njihov rad i zalaganje, pokušavamo svi zajedno da dođemo do rezultata. Imali smo lošiji ulaz na poslednjoj utakmici, gde je protivnik došao do prednosti. Posle toga smo mi odreagovali, ali zbog okolnosti nismo uspeli do kraja da iznesemo to i onda na kraju ubedljiv poraz, što sigurno utiče na psihu igrača i kompletnu situaciju. Nadam se i tvrdim da imamo i kvalitet i snage da izađemo iz svega toga i pokušamo već od utakmice protiv Rada da počnemo da prikupljamo bodove.’’

Meč 9.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Rada i Radnika igra se danas, u subotu 21.septembra 2019.godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: fk-radnik.com