Ivanjički Javor Matis u okviru 10.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Surdulice, ekipu Radnika.

Domaćini sa optimizmom dočekuju duel sa Surduličanima, ali i sa puno respekta prema protivniku koji pokazuje da izlazi iz rezultatske krize. Šef stručnog štaba Igor Bondžulić ističe da je za dobar rezultat potrebno ponoviti zalaganje iz prethodnog duela sa crno-belima, ali i popraviti završnicu:

’’U susretu sa ekipom Partizana odigrali smo solidno, ali nismo nagrađeni pozitivnim rezultatom. Mogli smo bolje da prođemo. Dolazi nam Radnik iz Surdulice, jako neugodan protivnik. Proveo sam tamo godinu i po dana, lep period, u stručnom štabu Sima Krunića. Poznajem mentalitet tih ljudi i koliko vole svoj klub, koliko su mu privrženi, nešto slično kao u Ivanjici. Znam koliko su ambiciozni i žele da igraju na pozitivan rezultat, bez obzira na to da li igraju kod kuće ili na strani. Primetno je da izlaze iz jedne rezultatske krize, u poslednje dve utakmice su pobedili Rad i Trajal u Kruševcu. U uzlaznoj su formi, ali ćemo se mi potruditi da odigramo još bolje nego u prethodnim utakmicama. Moramo ponoviti zalaganje i ’’trku’’, ali i popraviti završnicu.’’

Meč 10.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Javor Matisa i Radnika igra se danas, u ponedeljak 30.septembra 2019.godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: fkjavor.com