Surdulički Radnik u okviru 10.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Ivanjici gde će odmeriti snage sa ekipom Javor Matisa.

Gosti u ovaj meč ulaze nakon dva dobra rezultata u mečevima šampionata i Kupa Srbije, zbog čega je prisutan veliki optimizam. Šef stručnog štaba Nenad Vanić ističe da samopouzdanje raste iz utakmice u utakmicu i da ovaj meč na neki način može biti prekretnica kada je reč o ambicijama:

’’Iako imamo iza sebe dve dobre utakmice i dva dobra rezultata to nas neće poneti, jer smatram da još uvek ništa nismo uradili. Predstoji nam veliki rad i obaveze koje trebamo odraditi da bi ostvarili ciljeve. Očekuje nas teška utakmica, odlazimo jednom čvrstom protivniku koji ima pre svega takmičarsku ekipu, znaju šta hoće, jako su disciplinovani. Mi moramo biti na maksimalnom nivou da bi ostvarili povoljan rezultat. Mislim da je dobra prilika za nas, jer samopouzdanje raste iz utakmice u utakmicu. Moramo to iskoristiti, jer će ovo biti izazov za obe ekipe. Iako je možda rano, možemo u ovom momentu doći do odgovora na pitanje kojim putem ići u nastavku prvenstva, da li ka plej-ofu ili za neku visoku sigurnu poziciju u plej-autu. Kadrovskih problema nemamo, osim povređenog Pejčića svi su u konkurenciji, pa se nadam da svi aspekti dovedu do toga da Radnik ide u Ivanjicu po jedan dobar rezultat.’’

Meč 10.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Javor Matisa i Radnika igra se danas, u ponedeljak 30.septembra 2019.godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: fk-radnik.com