Šabačka Mačva u okviru 11.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Niša, ekipu Radničkog.

Domaćini nikako ne uspevaju da pronađu izlaz iz rezultatske krize i stignu do prvog trijumfa, a ovog vikenda sledi im duel sa još jednim izuzetno neugodnim rivalom. Šef stručnog štaba crveno-crnih Dragan Aničić istakao je da je cilj da se stigne do povoljnog rezultata i u dobrom raspoloženju ode na dvonedeljnu pauzu:

’’Radnički je dosta promenio igrački kadar u odnosu na prošlu godinu, ali su uspeli da dovedu iskusne igrače koji imaju mnogo superligaških utakmica iza sebe. Sigurno je da nam najveća opasnost preti od Haskića koji je prošle godine bio i prvi strelac. Imaju izuzetno brze igrače po bokovima Čumića i Kneževića, kao i Jirku koji je igrač Crvene zvezde na pozajmici. Još jedna stvar koja je bitna za meč sa Radničkim je da moramo biti strpljivi i jači od nekih okolnosti koje u pojedinim trenucima nisu fudbalske, a na meni je da spremim ekipu za to. Očekujem da moja ekipa pruži ono što je pokazala u drugom poluvremenu utakmice sa Crvenom zvezdom i ako budemo uspeli u tome, uz brzinu i agresivnost u igri, možemo se nadati dobrom rezultatu. Pozvao bih ovom prilikom i naše navijače da dođu u što većem broju i da nas podrže. Njihova pomoć nam je zaista preko potrebna, a pogotovo u ovoj utakmici. Potrudićemo se da na dvonedeljnu pauzu odemo u dobrom raspoloženju.’’

Meč 11.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Mačve i Radničkog igra se sutra, u subotu 05.oktobra 2019.godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: fkmacva.com