Uprava fudbalskog kluba Novi Pazar predstavila je čak sedmoricu do sada pristiglih pojačanja, a nove snage imaće zadatak da obezbede opstanak u elitnom rangu.

Fudbalski klub Novi Pazar predstavio je danas sedmoricu novih fudbalera, a svakako najzvučnija imena jesu bivši kapiten plavo-belih Admir Kecap i nekadašnji fudbaler Partizana Srđa Knežević. Takođe, Novopazarci su do kraja sezone angažovali i štopera Aleksandra Tasića iz jermenskog Alaškerta, vezne igrače Miloša Plavšića (ČSK Čelarevo) i Luku Sinđića (Kolubara), kao i napadače Petra Ilića (Proleter Novi Sad) i Nenada Perovića (TSC Bačka Topola).

U svom prvom obraćanju nakon povratka u Novi Pazar nekadašnji kapiten Admir Kecap istakao je da svojim dolaskom želi da pomogne u teškoj situaciji u kojoj se klub trenutno nalazi:

''Želim da pomognem u teškoj situaciji, da vratimo publiku na tribine i ponovo budemo tvrd orah za timove iz gornjeg doma. Priznajem da nisam u trenažnom ritmu, pauzirao sam zbog povrede, ali verujem da ću biti u timu u najvažnijim borbama za opstanak.''

Admir Kecap (29) je rođen u Novom Pazaru, igra na poziciji krilnog napadača, a pored ekipe Novog Pazara tokom karijere je branio i boje litvanske Suduve odakle se posle godinu i po dana i vratio na stadion kraj Jošanice.

Potom se prisutnima obratio i iskusni Srđa Knežević koji je najavio žestoku borbu za opstanak i istakao da Novi Pazar zaslužuje da ima superligaša:

''Atmosfera u Pazaru je posebna. Igrao sam tu utakmice, radi se o fudbalskoj sredini i ambijent je za primer. Borićemo se da ostanemo u eliti, mislim da ovaj klub i grad zaslužuju superligaša.''

Srđa Knežević (31) je rođen u Beogradu, igra na poziciji centralnog beka, a ponikao je u beogradskom Partizanu. Tokom bogate karijere nastupao je i za Teleoptik, Obilić, Bežaniju, poljsku Legiju, banjalučki Borac, izraelski Hapoel Acre, Rad, japanski V-Varen Nagasaki, OFK Beograd i grčki Agrotikos odakle je i stigao u Novi Pazar.

Pogledajte prilog RTV Novi Pazar o ovom događaju: