Ivanjički Javor Matis u okviru 12.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Bačke Topole, ekipu TSC-a.

Domaćini sa puno respekta govore o protivniku, pre svega zbog kvaliteta i kontinuiteta dobrih rezultata, ali smatraju da imaju svoje adute. Šef stručnog štaba Igor Bondžulić ističe da od velikog značaja može biti podrška navijača:

’’Očekuje nas težak protivnik, ekipa koja je hit dosadašnjeg toka šampionata. Igraju sa mnogo elana svaku utakmicu. Selektirani su jako dugo. Ono što je retkost u našem fudbalu, na okupu su od prvog dana. Sva pojačanja u toku procesa doselekcije su doveli za prvi dan priprema. Organizovan su tim, koji beleže dosta dobre rezultate. Imaju samo jedan poraz, što je izuzetno veliki uspeh. Teško je odigrati toliko dobrih utakmica u kontinuitetu, a oni su u tome uspeli. Znaju da igraju na rezultat i kažnjavaju greške protivnika. Mi imamo svoje adute i planove, mnogo nam znači domaći teren i igranje na svom stadionu, pred svojom publikom. Tvrd smo protivnik za sve ekipe na domaćem terenu i nadamo se da ćemo smoći snage da pružimo partiju koja će zadovoljiti našu publiku i nama doneti tri boda posle mnogo vremena. Jako nam je bitna podrška navijača, mnogo nam je lakše igrati pred više publike. Treba gostima onemogućiti da se razmahnu na našem terenu. Svi su zdravi, a i Krnić se vratio sa okupljanja mlade reprezentacije Crne Gore. Sević se juče požalio na blažu povredu, ali mislim da će biti spreman.’’

Utakmica se igra u subotu, 19. oktobra, u 18 časova.Meč 12.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Javor Matisa i TSC-a igra se danas, u subotu 19.oktobra 2019.godine, sa početkom u 18:00 časova.