Uoči polaska na drugi deo priprema za prolećni nastavak šampionata ekipa Borca je jača za dvojicu novih fudbalera. Ugovore sa ’’zebrama’’ potpisali su Bratislav Punoševac i Boris Živanović.

Uprava fudbalskog kluba Borac uspešno radi na formiranju tima koji će se tokom prolećnog dela sezone boriti da sačuva superligaški status. Do sada je angažovano šest novih igrača, dok je nekolicina sadašnjih prvotimaca potpisala nove ugovore sa ’’zebrama’’.  Nakon ranije pristiglih Nikole Ignjatijevića, Miloša Markovića, Marka Marinkovića i Sretena Sretenovića, ugovore sa čačanskim klubom potpisali su i Bratislav Punoševac i Boris Živanovića. Produžetak saradnje potpisan je sa Markom Zoćevićem, dok su ranije nove ugovore potpisali i Lazar Obradović i Saša Mišić.

Bratislav Punoševac (29) je rođen u Kruševcu, igra na poziciji veznog igrača, a karijeru je započeo u matičnom Napretku. Tokom karijere je nastupao i za Otelul Galati, Targu Mures, Fukuoku, Radnički Niš, Honved, Bekescsaba i Napredak odakle je i stigao u Čačak.

Boris Živanović (27) je rođen u Beogradu,a  igra na poziciji veznog igrača. Tokom karijere je nastupao za Zemun, Rad, Mačvu, Radnički 1923, Honved, Pitsburg, Koper i rumunski Dunarea odakle je i stigao u ekipu Borca.

FOTO: boracfk.com