Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 12.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Ivanjici gde će odmeriti snage sa ekipom Javor Matisa.

Gosti uoči ovog susreta ističu da odlično poznaju rivala, da nisu mnogo menjali tim i način igre, ali tvrde da su spremni za nastavak takmičenja. Trener golmana Silard Farago smatra da će sve zavisiti od njegovog tima:

’’Sa Javorom smo igrali tri puta u prošlom rangu takmičenja. Njihov tim je ostao gotovo nepromenjen u odnosu na prošlu sezonu, imaju jednog novog igrača i jednog povratnika. Ekipa je ostala prepoznatljiva po izuzetno visokim igračima, zbog čega ćemo morati dobro da pazimo kod prekida. Veoma poštujem ekipu iz Ivanjice i siguran sam da njihova trenutna pozicija na tabeli ne pokazuje realno stanje. Očekujem tvrdu utakmicu i siguran sam da će protivnik želeti da se pokaže u dobrom svetlu pred domaćom publikom, ali ipak verujem da sve zavisi od nas, a mi smo spremni za nastavak takmičenja.’’

Utakmica se igra u subotu, 19. oktobra, u 18 časova.Meč 12.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Javor Matisa i TSC-a igra se danas, u subotu 19.oktobra 2019.godine, sa početkom u 18:00 časova.