Surdulički Radnik u okviru 13.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvena zvezde.

Domaćini ove sezone igraju sa dosta oscilacija, ali nema nikakve sumnje da će probati da iskoriste umor gostiju zbog evropskog duela da naprave veliko iznenađenje. Šef stručnog štaba Nenad Vanić istakao je u izjavi za medije da njegov tim u meč ulazi sa verom da može da stigne do pozitivnog rezultata:

’’Samim tim što nam u subotu u goste dolazi aktuelni šampion i trenutni lider na tabeli znamo šta nas očekuje. Ipak, nezgodan je trenutak za obe ekipe. Mi iza sebe imamo jedan poraz koji nam je, nadam se na kratko presekao pozitivan niz, ali imamo i pobedu u utakmici Kupa Srbije. Sa druge strane, Crvena zvezda je imala težak poraz u Ligi šampiona, i to nam je zajedničko. Ekipa Radnika će biti spremna za veliku borbu, bez obzira na ime protivnika. Mi moramo dati sve od sebe da se isprsimo pred velikim rivalom i ulazimo u tu utakmicu sa idejom da napravimo dobar rezultat. Na kraju, moramo da uđemo sa idejom da možemo da pobedimo velikog protivnika, kao što verujem da su i oni u Ligi šampiona imali slične ambicije kada je tako veliko ime u pitanju.’’

Meč 13.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radnika i Crvene zvezde igra se danas, u subotu 26.oktobra 2019.godine, sa početkom u 15:30 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: fk-radnik.com