Beogradska Crvena zvezda u okviru 13.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Surdulici gde će odmeriti snage sa ekipom Radnika.

Gosti u ovaj meč ulaze nakon teškog gostovanja i poraza u Londonu, a čeka ih motivisan rival koji će želeti da iskoristi umor i napravi iznenađenje. Šef stručnog štaba crveno-belih ističe da ritam jeste težak, ali da su njegovi igrači profesionalci i da veruje da će reakcija ekipe biti pozitivna i da će nastaviti seriju pobeda:

’’Gostujemo ekipi koja iz kola u kolo igra sve bolje. Igrali su dobro i na početku sezone, ali nisu imali rezultat. Dolazak mog kolege Vanića je pozitivno uticao na Radnik. Radi se o stručnjaku koji poznaje ovu ligu, pravio je dobre rezultate, uneo je svoju filozofiju i promena se pokazala dobrom. Pobedili su TSC koji je hit ovogodišnjeg prvenstva. Radnik je ekipa koja igra dobro na svom terenu, a Surdulica je grad koji živi za fudbal, tako da očekujem veoma dobru atmosferu na tribinama. Naravno, očekujem da budemo na nivou i da pružimo kvalitetnu partiju. Ponoviću da je prvenstvo naš prioritet. Teško je, naporan je ritam, ali mi smo profesionalci. Mislim da smo se oporavili od utakmice protiv Totenhema i da će se naša pozitivna reakcija videti na sutrašnjem meču. Svaki poraz treba da nas učini jačim. Igranje Lige šampiona protiv velikih ekipa je benefit, zalog za budućnost i za ono gde želimo da budemo. U ovom trenutku igramo protiv timova koje imaju nešto čemu mi težimo. Na nivou najelitnijeg evropskog takmičenja greške se kažnjavaju. Imamo iskustvo od prošle godine i treba nam što više ovakvih utakmica.’’

Meč 13.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radnika i Crvene zvezde igra se danas, u subotu 26.oktobra 2019.godine, sa početkom u 15:30 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: crvenazvezdafk.com