Kosanović: Mi smo ušli u seriju pobeda, želimo da je nastavimo

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 1294

Niški Radnički u okviru 13.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje na beogradskoj Banjici gde će odmeriti snage sa ekipom Rada.

Domaćini u ovaj meč ulaze sa željom da nastave seriju pobeda i tako ostanu u konkurenciji za visok plasman. Šef stručnog štaba novosadskog tima Milorad Kosanović istakao je da ekipa Rada po kvalitetu zaslužuje bolji plasman i da od svojih igrača očekuje ozbiljan pristup:

’’Čeka nas interesantna utakmica. Igramo protiv tima koji ima lepu tradiciju u srpskom fudbalu. Oni su nešto slabije krenuli u ovo prvenstvo, ali pozicija na tabeli i broj osvojenih bodova ne govore adekvatno o kvalitetu koji poseduju. Očekujem kvalitetnu utakmicu, na Banjici se uvek igra dobar fudbal i mislim da će tako biti i sutra. Rad ima nekoliko odličnih igrača, ima tradiciju svoje fudbalske škole, dobrog trenera i neće nam biti lako. Oni će nam se sigurno suprotstaviti najbolje što mogu i probaće da kod kuće konačno naprave neki rezultat. Sa druge strane, mi smo ušli u seriju pobeda, želimo da je nastavimo i da ona traje što duže. Imamo obavezu da na Banjici budemo maksimalno ozbiljni, koncentrisani, takmičarski nastrojeni i da uz takav pristup dođemo do novih bodova. Naš cilj je pobeda i samo taj rezultat će nas zadovoljiti posle ovog meča. Nemamo kadrovskih problema i to je važna stvar. Saša Stojanović je još rovit, ali je on igrao 15 minuta protiv Bačke u Kupu Srbije. Putovaće sa nama i videću u kojoj meri ću ga koristiti na Banjici. Jedini problem je to što imamo tri stranca više od dozvoljenog broja za protokol. Ipak, ta situacija nije novost za nas i ja otprilike znam koga ću izabrati i koja postava je sposobna da nam protiv Rada donese ono što želimo, a to je pobeda.’’

Meč 13.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Rada i Radničkog igra se danas, u subotu 26.oktobra 2019.godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: fkradnickinis.rs

Organizacije
Naslovni sponzor
Medijski sponzor
Sponzor zvanične lopte