Ove srede na programu su svi mečevi 14.kola Linglong Tire Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2019/20. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos dva izuzetno zanimljiva susreta, Čukarički – Partizan i Crvena zvezda – TSC.

ČUKARIČKI – PARTIZAN (sreda 30.oktobar, 15:30 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 14.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se na Banovom brdu gde domaći Čukarički dočekuje gradskog rivala, ekipu Partizana. Oba tima pružaju dosta dobre partije, a njihovi susreti uvek su bili borbeni i kvalitetni, pa treba očekivati da tako bude i ovoga puta. Domaćini su ove sezone ostvarili devet pobeda, uz dva remija i jedan poraz, pa sa 29 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 2.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Inđije, a rezultat je bio 1:3. Gosti su ove sezone odigrali meč manje ostvarivši osam pobeda, uz dva remija i dva poraza, pa sa 26 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 4.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Spartaka, a rezultat je bio 4:0. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 15:30 časova.

CRVENA ZVEZDA – TSC (sreda 30.oktobar, 18:00 časova, TV Arena sport 1)

Jedan od najzanimljivijih mečeva 14.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se na stadionu ’’Rajko Mitić’’ gde Crvena zvezda dočekuje ekipu TSC-a. Crveno-beli su lideri šampionata, ekipa iz Bačke Topole najprijatnije iznenađenje, pa treba očekivati odličnu utakmicu. Domaćini su ove sezone odigrali meč manje ostvarivši jedanaest pobeda, uz jedan pretrpljen poraz, pa sa 33 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Radnika, a rezultat je bio 0:5. Gosti su ove sezone ostvarili sedam pobeda, uz četiri remija i dva poraza, pa sa 25 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 5.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini odigrali nerešeno sa ekipom Proletera, a rezultat je bio 1:1. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 18:00 časova.