Najbolji igrač 14.kola Linglong Tire Super lige Srbije prema izboru naše redakcije je Igor Ivanović, strelac pobedonosnog pogotka za Napredak u pobedi nad ekipom Mladosti u Lučanima.

Odigrano je još jedno superligaško kolo koje je obilovalo uzbuđenjima, autogolovima i iznenađenjima. Jedan od najinteresantnijih mečeva odigran je u Lučanima gde je gostujuća ekipa Napretka savladala domaću Mladost rezultatom 0:1(0:0). Najzaslužniji u redovima ’’čarapana’’ za osvajanje sva tri boda je kapiten ekipe Igor Ivanović koji je pružio još jednu sjajnu partiju i postigao pobedonosni pogodak. Učinio je to na zaista impresivan način, prodorom sa svoje polovine terena i sigurnom realizacijom. Zbog svega toga nismo imali nikakvu dilemu u izboru najboljeg aktera ove runde takmičenja. Treba reći da je po treći put ove sezone zaslužio ovo laskavo priznanje, nakon odličnih partija u 4. i 8.kolu šampionata.


FOTO: fknapredak.rs

Igor Ivanović (22) je rođen u Jagodini, igra na poziciji krilnog napadača, a ponikao je u mlađim kategorijama fudbalskog kluba Jagodina. U Kruševac je stigao tokom letnjeg prelaznog roka 2017.godine, a ove sezone bio je u startnoj postavi na svih trinaest odigranih susreta, uz šest postignuta pogotka.

Pogledajte video izveštaj sa ovog susreta: