Ovog vikenda na programu su svi mečevi 15.kola Linglong Tire Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2019/20. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos dva izuzetno zanimljiva susreta, Partizan – Vojvodina i Proleter – Crvena zvezda.

PARTIZAN – VOJVODINA (subota 02.novembar, 14:00 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 15.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Humskoj gde ekipa Partizana dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Vojvodine. Rivalstvo ovih klubova je dugotrajno i veliko, a njihovi mečevi su uvek uzbudljivi i kvalitetni, pa nema razloga da tako ne bude i ovoga puta. Domaćini su ove sezone odigrali meč manje i ostvarili osam pobeda, uz dva remija i tri poraza, pa sa  26 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 4.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti pretrpeli poraz u duelu sa ekipom Čukaričkog, a rezultat je bio 2:1. Gosti su ove sezone ostvarili devet pobeda, uz tri remija i dva poraza, pa sa  30 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 3.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Inđije, a rezultat je bio 1:0. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 14:00 časova.

PROLETER – CRVENA ZVEZDA (subota 02.novembar, 16:00 časova, TV Arena sport 1)

Jedan od najzanimljivijih mečeva 15.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Novom Sadu gde ekipa Proletera dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde. Novosadski tim nikada nije osvojio ni bod u susretima sa crveno-belima, pa nema sumnje da će igrači pružiti maksimum da naprave iznenađenje. Domaćini su ove sezone ostvarili četiri pobede, uz četiri remija i šest poraza, pa sa 16 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 11.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Javor Matisa, a rezultat je bio 1:0. Gosti su ove sezone uz meč manje ostvarili dvanaest pobeda, uz jedan pretrpljen poraz, pa sa 36 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu TSC-a, a rezultat je bio 3:1. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 16:00 časova.