Ekipa Crvene zvezde u okviru 15.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje na stadionu ’’Karađorđe’’ gde će odmeriti snage sa ekipom Proletera.

Gosti u ovaj meč ulaze sa željom da nastave seriju pobeda i sačuvaju stečenu bodovnu prednost u odnosu na konkurente. Šef stručnog štaba crveno-belih Vladan Milojević ističe da je evidentno da su Novosađani u usponu forme:

’’Imamo veoma gust raspored i nemamo mnogo vremena za odmor. U sredu smo igrali sa TSC-om, a već sutra nas čeka duel sa Proleterom. Naš rival je veoma disciplinovana i čvrsta ekipa koja ima zanimljiv spoj mladosti i iskustva. Vidi se po rezultatima da su ušli u dobru formu i da nam neće biti lako u Novom Sadu. Umorni smo, ali to je sport, videću danas na treningu na koga mogu da računam, jer i sa zdravstvenim biltenom imamo određenih problema. Pokušavam da uspostavim sistem u kom će svaki igrač znati šta treba da radi. Imamo veliki fond fudbalera i mogu da kombinujem tako da se to ne oseti na rezultat. Igračima treba kontinuitet da bi ušli u takmičarsku formu i to je ono čemu svaki trener teži. Vodim se filozofijom da je najbolji igrač onaj koji je zdrav. Imamo i problem sa strancima, ali oni to razumeju. Kad neko bude van protokola ne znači da je nešto loše uradio, jednostavno postoji to ograničenje i moramo da uspostavimo balans. Nama je prva sledeća utakmica najbitnija. Ako si profesionalac, onda znaš koji su ti prioriteti. Ne vidim zbog čega je Totenhem bitniji od Proletera. Za mene je titula prioritet, a utakmice u Ligi šampiona su satisfakcija za naš dobar rad.’’

Meč 15.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Proletera i Crvene zvezde igra se sutra, u subotu 02.novembra 2019.godine, sa početkom u 16:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: crvenazvezdafk.com