Šabačka Mačva u okviru 15.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Čukaričkog.

Domaćini nikako ne uspevaju da izađu iz rezultatske krize i približe se konkurentima, a već ih čeka novi izuzetno težak zadatak. Šef stručnog štaba crveno-crnih Dragan Aničić ističe da uvek postoji šansa da se pobedi kvalitetniji rival:

’’Kada bih ja počeo da nabrajam sad odakle nam sve preti opasnost od njih, morao bih da naveden dvadesetak igrača, tako da ću taj deo da preskočim. Radi se o organizovanom klubu koji planski radi i svake godine su sve bolji i jači i na njihovom primeru možete da vidite da u životu ne postoji slučajnost. Svaki uspeh je produkt dobrog planskog rada. I pored toga što je protivnik u ovom trenutku za nas realno jak, i što je favorit u ovom meču, nema odustajanja. Ja nisam od onih koji se unapred predaju. Pred ovu utakmicu, kao i pred svaku drugu, postoji nada da možete da pobedite protivnika koji je realno jači, dokazivali smo to mnogo puta u prošlosti. U Šapcu na brojnim utakmicama i u ovom prvenstvu publika je mogla da vidi da smo jako blizu uspešnoj realizaciji i u prošloj utakmici na gostovanju smo bili jako blizu, ali mora i ta muka jednom da prođe. Očekujem zavidnu borbenost, da namučimo Čukarički i da pokušamo da napravimo dobar rezultat za nas. Pozvao bih publiku da dođu u velikom broju jer će imati prilikuda vidi kvalitetan fudbal, a ovom prilikom želim da se zahvalim navijačima na strpljenju koje pokazuju jer je retkost u Srbiji da ekipi ne ide, a da publika i dalje daje vetar u leđa. Zati ja osećam odgovornost, a nadam se i moji igrači i želimo da im pružimo bar delić radosti.“

Meč 15.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Mačve i Čukaričkog  igra se sutra, u nedelju 03.novembra 2019.godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: fkmacva.com