Niški Radnički u okviru 15.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Senti gde će odmeriti snage sa ekipom TSC-a iz Bačke Topole.

Gosti u ovaj meč ulaze sa respektom prema rivalu koji kao debitant ima isti broj bodova na svom saldu. Šef stručnog štaba Milorad Kosanović ističe da očekuje tešku utakmicu, ali i pozitivnu reakciju svoje ekipe nakon neočekivanog poraza od Radnika:

’’Samo nekoliko dana posle debakla u duelu sa Radnikom čeka nas nova utakmica sa izuzetno ozbiljnim protivnikom i potrebno je da pokažemo reakciju. TSC jeste debitant u Super ligi, ali je u dosadašnjem delu sezone pokazao da vredi mnogo više od timova koji obično ulaze u našu najjaču ligu. To je tim koji je sastavljen od puno kvalitetnih fudbalera kao što su su Silađi, Lukić, Duronjić, Tumbasević. Sve su to odlični igrači, a njihova pozicija na tabeli nikako nije slučajna i sve ovo ukazuje da ćemo u nedelju za rivala imati jedan ozbiljan sastav. Tako ih shvatamo i tako se moramo i ponašati i spremiti se za tu utakmicu. TSC je očigledno naš direktni rival u borbi za poziciju u vrhu tabele, imamo po 25 bodova i onaj ko bude bolji u Senti napraviće veliki korak prema napred. Posle toga nas čeka još jedno teško gostovanje Proleteru i u narednih 7-8 dana ćemo imati lepu priliku da vidimo koliko mi zaista vredimo kao ekipa i šta je to što Radnički može. Naš cilj protiv TSC-a je pobeda i učinićemo sve da do nje i dođemo. Nemamo nekih većih kadrovskih problema. Bilo je nekih udaraca u meču sa Radnikom, dvojica igrača su zbog toga bili na maloj poštedi, ali nije ništa strašno i svi će mi biti na raspolaganju u Senti. Kao i uvek, jedini problem je taj što imamo višak stranaca, ali na to smo navikli. Izaći ćemo u jakom sastavu, odnosno u onom za koji procenim da protiv TSC-a može da nam donese željeni rezultat.’’

Meč 15.kola Linglong Tire Super lige Srbije između TSC-a i Radničkog igra se sutra, u nedelju 03.novembra 2019.godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: fkradnickinis.rs