Ekspedicija fudbalskog kluba Radnik od danas se nalazi u Staroj Pazovi gde će se na terenima Sportskog centra Fudbalskog saveza Srbije pripremati za prolećni nastavak šampionata.

Fudbaleri i stručni štab surduličkog superligaša Radnika otputovali su danas popodne u Staru Pazovu gde će na terenima Sportskog centra Fudbalskog saveza Srbije obaviti drugi deo priprema za prolećni nastavak takmičenja u okviru Super lige Srbije. Surduličani će tu boraviti sve do 10.februara i odigrati nekoliko kontrolnih mečeva.

Stručni štab na čelu sa trenerom Bratislavom Živkovićem na put je poveo 22 igrača, a ekipi će se naknadno priključiti i golman Ognjen Čančarević koji se sa reprezentacijom Srbije nalazi u SAD. Tokom narednih dana moguće je da će se ekipi priključiti i neka od planiranih pojačanja.

Spisak igrača za pripreme u staroj Pazovi:

Vasiljević, Mladenović, Milovanović, Stanković, Adamović, Radović, Pavlović, Gojković, Jovanović, Pejčić, Čančarević, Vuković, Zlatanović, Kjeremeh, Milinković, Žakula, Vukasović, Gazivoda, Vlahović, Đorić, Iljazi, Anđelković, Ivanović

Stručni štab fudbalskog kluba Radnik na ovim pripremama čine: vođa puta Nebojša Arsić, sekretar stručnog štaba Nikola Đelić, šef stručnog štaba Bratislav Živković, pomoćnici Nikola Stanković i Dejan Čelar, trener golmana Zoran Vasković, doktor Zoran Arsić, fizioterapeuti Dragana Mitrović i Miljan Stanković i ekonom Slobodan Jovanović.

Ekipa Radnika je jesenji deo sezone okončala na 13.mestu superligaške tabele sa 20 osvojenih bodova, osam više od poslednjeplasiranog Novog Pazara. Na startu prolećnog dela sezone Surduličani će u okviru 22.kola biti gosti ekipe Metalca u Gornjem Milanovcu.

FOTO: fk-radnik.com