Surdulički Radnik u okviru 15.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Voždovca.

Domaćini u ovaj meč ulaze u sjajnom raspoloženju, nakon trijumfa nad ekipom Radničkog u Nišu, a novi šef stručnog štaba Simo Krunić nada se novim bodovima koji u velikoj meri mogu odrediti dalji tok sezone.

’’Čestitke igračima na svemu što su pružili u Nišu. Naravno da sam im verovao i oni su to i pokazali. Međutim, to moramo brzo da zaboravimo i da ne dozvolimo da nas rezultat ponese. Već smo okrenuti idućoj utakmici, a stiže nam protivnik koji je jako nezgodan i kući i na strani. Nešto su slabije započeli prvenstvo, ali u poslednjih nekoliko utakmica igraju u dobroj formi i postižu dobre rezultate. Mi smo svesni da će nam ta utakmica biti utakmica polusezone, a u odnosu na prethodnu moramo dodatno pojačati odnos prema igri kako bismo uspeli da dođemo do bodova u nedelju.’’

Meč 15.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radnika i Voždovca igra se danas, u nedelju 03.novembra 2019.godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: fk-radnik.com