Šabačka Mačva u okviru 16.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Vojvodine.

Domaćini u ovaj meč ulaze sa optimizmom, bez obzira na nezavidnu poziciju na tabeli, zbog sve boljih igara koje im daju nadu da je rezultatskoj krizi kraj. O tome je na konferenciji za medije održanoj pred ovaj susret govorio šef stručnog štaba Dragan Aničić koji je istakao da uvek postoji šansa da se favorit iznenadi:

’’Kao što sam rekao u najavi prošle utakmice, kada smo dočekivali Čukarički, pred nama je još jedan veliki izazov. Dočekujemo ekipu Vojvodine koja je među četiri najbolje ekipe u Srbiji. Prva stvar zbog koje se radujem ovoj utakmici je da ćemo imati sigurno još jedan veliki izazov da pokažemo da možemo da se nosimo sa svima, a druga stvar je što ćemo naspram sebe imati neke igrače koji su ovde ostavili dubok trag u klubu, koji su pre svega jako dobri momci, a zatim i dobri igrači. To su Bojan Matić i Miodrag Gemović, a mislim da Marko Đurišić koji je jedno vreme bio u Mačvi neće igrati zbog kartona. Drago mi je što ću videti još jednog mog bivšeg igrača iz Borče, Aranđela Stojkovića, izvanrednog desnog beka. Izmerićemo snage sa ekipom koja gaji stil igre koji ja volim, brz i agresivan fudbal, fajterski, i to primenjuju protiv svake ekipe. Mi ćemo pokušati da ponovimo dobru igru iz nekoliko poslednjih mečeva, kao i da popravimo realizaciju. Zdravstveni bilten ekipe je dobar, jedino Ristivojević ima povredu zbog koje je već duže vreme van pogona. Pozivam navijače da nas i u ovom meču podrže u što većem broju. Realno, Vojvodina je u ovom trenutku favorit, međutim uvek postoji šansa da ih iznenadimo.“

Meč 16.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Mačve i Vojvodine igra se danas, u subotu 09.novembra 2019.godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: fkmacva.com