Surdulički Radnik u okviru 16.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Lučana, ekipu Mladosti.

Domaćini u ovaj meč ulaze sa željom da pred svojim navijačima stignu do novih, veoma važnih bodova u borbi za bolji plasman. Šef stručnog štaba Simo Krunić uoči ovog susreta ističe da je potrebno pružiti bolju partiju od prethodnih, kako bi se stiglo do trijumfa:

’’Mnogo toga se od prethodne utakmice promenilo i u jednoj i u drugoj ekipi. I oni su teže započeli prvenstvo, ali se evo održavaju u toj sredini tabele. Dolazi nam izuzetno nezgodna ekipa, takmičarska ekipa sa dosta kvalitetnih igrača, koja je u zadnjih nekoliko godina u vrhu srpskog fudbala. Imali su ove godine lošiji start, ali svejedno su ekipa za respekt. Što se nas tiče, moramo znati da i ovog puta sve zavisi od nas, od toga kako uđemo u utakmicu. Moraćemo ovog puta da damo mnogo, mnogo više od svakog učinka na dosadašnjim utakmicama, kako bi osvojili bodove. Svesni smo važnosti ove utakmice i daćemo maksimum. Dobro će nam doći podrška publike koja je nam je bila dvanaesti igrač u prošloj utakmici.’’

Meč 16.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radnika i Mladosti igra se danas, u subotu 09.novembra 2019.godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: fk-radnik.com