Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 16.kola Linglong Tire Super lige Srbije u Senti dočekuje goste iz Beograda, ekipu Voždovca.

Domaćini su se trijumfom nad Nišlijama u prethodnom kolu vratili na pobednički kolosek, pa ovaj susret za njih ima veliki značaj. Trener golmana Silard Farago istakao je u izjavi za medije da je njegov tim pripremljen za duel sa ’’zmajevima’’ i da očekuje drugačiji meč od onog na startu sezone:

’’Nedeljna utakmica je za nas jednako važna kao i prethodna sa ekipom Radničkog iz Niša, jer se i oni bore za peto-šesto mesto na tabeli kao i mi. Ovaj susret će biti potpuno drugačiji od onog u prvom kolu odigranog sredinom jula, jer je prelazni rok trajao do 1.septembra i Voždovac je nakon tog susreta doveo kvalitetne igrače koji su od tada postali standardni prvotimci, poput Hajdina, Stanisavljevića ili Devića koji je odigrao 35 utakmica za ukrajinsku reprezentaciju. Sve u svemu imaju zreliju ekipu, igraju odlično u gostima što dokazuju pobede nad Vojvodinom i Partizanom. Svakako je lakše da se pripremamo za utakmice protiv timova kao što je Voždovac, jer imaju karakterističan stil igre. Igru baziraju na posedu lopte i napadu iz zadnje linije u kome učestvuje čak i golman. Tehnički su veoma kvalitetni. Prikupili smo dosta informacija o njima, ali svakako očekujem veoma tešku utakmicu gde ćemo ići na pobedu, kao i uvek. Pokušaćemo da diktiramo naš stil igre, pa ćemo videti da li će to biti dovoljno.’’

Meč 16.kola Linglong Tire Super lige Srbije između TSC-a i Voždovca igra se danas, u nedelju 10.novembra 2019.godine, sa početkom u 14:30 časova.

FOTO: www.tsc.rs