Reprezentativna pauza skrenula je na kratko pažnju na nacionalne selekcije, a vikend pred nama donosi nam nastavak takmičenja u okviru Linglong Tire Super lige Srbije. Nastavlja se i borba u okviru zvanične fantazi lige našeg elitnog fudbalskog ranga.

Mečevima 17.kola koji su na programu ovog vikenda nastavlja se prvenstvena trka u okviru Linglong Tire Super lige Srbije. Istovremeno, nastaviće se i nadmetanje u okviru zvanične fantazi igre Real Manager – Fantazi liga Srbije, koja već okuplja gotovo 23.000 ljubitelja ove globalno popularne igre koji imaju priliku da pokažu svoje poznavanje domaćeg klupskog fudbala.

Početak sezone predstavljao je neku vrstu ’’zagrevanja’’ za sva iznenađenja koja smo vam pripremili, pa su tako sada poznate i nagrade za najbolje takmičare svih rundi prvog dela šampionata. Zato započnite svoje učešće što pre, kreirate svoj pobednički tim i uključite se u borbu za što bolju poziciju. Pripremite se za ono što vas čeka na proleće, a to je velika borba za vredne sezonske nagrade. Igru možete započeti OVDE.

Pogledajte kakav je navijački ''odnos snaga'' u brojnosti i uspešnosti kada su u pitanju takmičari:


Pogledajte neke od interesantnih grafika koje ilustruju presek učinaka superligaških igrača u pojedinim segmentima nakon prvih sedam kola:






Pogledajte kako bi izgledao ’’tim snova’’ dosadašnjeg toka šampionata kada je u pitanju ova igra: