Bondžulić: Susrećemo se sa ogromnim kadrovskim problemima

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 1120

Ivanjički Javor Matis u okviru 17.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Humskoj gde će odmeriti snage sa ekipom Patizana.

Nakon serije dobrih rezultata gosti u ovaj meč ulaze sa optimizmom, ali i desetkovani zbog kartona i povreda. Šef stručnog štaba Igor Bondžulić upozorava da euforija u ekipi može biti kontraproduktivna, kao i da kadrovska situacija nijednom nije bila teža tokom aktuelne sezone:

’’Zbog serije dobrih rezultata podignuta je lestvica očekivanja, pa se nakon 11 osvojenih bodova u poslednjih 5 utakmica javila euforija. To je problem i za mene kao trenera, da uspem da smirim igrače posle utakmice protiv Crvene zvezde. Takvi rezultati mogu da ponesu ekipu i dovedu do opuštanja. Vidim da je atmosfera i među navijačima u Ivanjici pozitivna i mnogi očekuju da možemo protiv Partizana da ponovimo izdanje iz duela sa Crvenom zvezdom. To nije nemoguće, ali susrećemo se sa ogromnim kadrovskim problemima. Igrači koji igraju na istoj poziciji su nam u problemu, što zbog kartona što zbog povreda. Naime, Amanović i Pavišić imaju četiri žuta kartona, dok kapiten Kolaković već deset dana ne trenira. Nismo sigurni da li će moći da igra, ali verovatno da neće biti u stanju. Od štopera nam preostaje još mladi Filipović koji, nažalost, takođe ima problema sa kolenom. Jako je teško spremiti ekipu za ovakvu utakmicu. Uvek kažem da se bez svakog igrača može i da se tim može formirati, ali smo sada zaista u problemu, jer su povređeni igrači koji igraju na istoj poziciji. Moraćemo da pravimo određene rotacije i snađemo se u hodu. Bez obzira na sve kadrovske probleme koje imamo, atmosfera je jako dobra i momci su radi da pokažu da imaju kvalitet, da mogu da se ponavljaju i odigraju dobru utakmicu.’’

Meč 17.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Partizana i Javor Matisa igra se danas, u petak 22.novembra 2019.godine, sa početkom u 18:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: fkjavor.com

Organizacije
Naslovni sponzor
Medijski sponzor
Sponzor zvanične lopte