Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 17.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Lučanima gde će odmeriti snage sa ekipom Mladosti.

Gosti sa puno opreza ulaze u treći ovosezonski duel sa Lučancima, svesni da je ubedljiv trijumf sa početka sezone danas dosta teže ostvariti. Šef stručnog štaba Zoltan Sabo ističe da se nada da je odmor prijao igračima:

Iskoristili smo ovu reprezentativnu pauzu pre svega da se ekipa dobro odmori. Nažalost, pripremni meč sa ekipom DVTK je otkazan. Ove nedelje nas čeka duel sa ekipom Mladosti u Lučanima, gde očekujem jednu tešku utakmicu. U Senti smo ubedljivo pobedili rezultatom 5:1, ali ova utakmica će biti totalno drugačija. U poslednje vreme Mladost beleži odlične rezultate, ili pobeđuju sa 1:0 ili gube istim rezultatom, tako da će biti tesna utakmica protiv čvrstog protivnika. Nadam se da je ovaj mali odmor pozitivno uticao na igrače i da će motivisano ući u susret u Lučanima, gde naravno idemo na pobedu. Utakmica koju smo sa njima igrali u Kupu Srbije nije bila merodavna, jer smo igrali sa izmenjenim ekipama i mi i oni. Čudno je igrati sa istim protivnikom tri puta u jednoj polusezoni, ali šta je tu je, to moramo prihvatiti i potruditi se da postignemo što bolji rezultat.

Meč 17.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Mladosti i TSC-a igra se danas, u subotu 23.novembra 2019.godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: fktsc.rs